Traeger Grill - Den originale pellet grill

Traeger grillen er toppen af poppen. og Traeger er opfinderen af verdens første pillegrill.

Det skete efter at opfinderen af traeger grillen, Joe Traeger fra Oregon i USA ved et uheld fik sat brand i gasgrillen, tilbage i 1985. Han mente at det kunne han altså gøre bedre, og udviklede derfor verdens første Traeger Grill som blev fyret med træpiller.

Hvorfor en Traeger grill?

Traeger grill er et af verdens førende mærker indenfor træpillegrills. De er netop først nu ved at gøre sit indtog i Danmark. Med en Traeger grill får din mad en helt anden smag og tilberedning, pga. røgen som cirkulerer, du slipper for flammer og mad der er brændt på. mulighederne er faktisk mange. Med den autentiske smag af røg, får du en helt anden grill oplevelse.

Og så er Traeger grillen ekstrem nem at anvende, og du kan endda styre grillen via WiFi med mobilen, og styre mange indstillinger. 

SE OGSÅ: Træpillegrill test de 7 bedste pillegrill

Køb Traeger Grill her

Traeger træpillegrill produkter

Traeger ranger grill

Traeger Ranger er en transportabel Træpille grill. Perfekt at tage traeger grillen med på campingtur med familien. Eller tag den med i bilen på jeres næste fisketur. Kompakt og let anvendelig træpillegrill fra Traeger

Traeger Timberline 1300

Ny og forbedret grill fra Traeger, med forbedret styring, og elektronisk måler i pilletanken. Denne Traeger grill er udstyret med WiFi og kan rumme hele 10,9kg traeger træpiller.

Traeger Timberline 850

Traeger grill med hele 5.484 cm2 grillareal i hele 3 niveauer. Lækker træpillegrill som kan rumme op til 10,9kg traeger træpiller

Traeger Ironwood 885 2020

Billig Traeger grill, ironwood har et stort grill areal på ca. 5.700cm2. Den kan rumme knap 9kg Traeger piller. Naturligvis udstyre med WiFi for fjernkontrol.

Traeger Ironwood 650 2020

Ekstrem prisvenlig grill fra Traeger. Ironwood 650 2020 modellen kommer med mange funktioner og ny teknologi, som blandt andet WiFi så du kan styre den fra mobilen. Du kan opbevare ca. 9kg traeger træpiller i den.

Traeger PRO 780

Traeger pro grillen model 780, kommer med den smarte skorsten, som oprindeligt var at se på de første karakterisktiske traeger grills. Du kan have ca. 8,2kg træpiller i grillen. Og så har den et grillareal på knap 5.000cm2.

Traeger PRO 575

Traeger budget grill, til dig der bare VIL have en Traeger til fornuftige penge. Kan rumme 8,2kg trager traepiller, og har et rummeligt grillareal på ca. 3.700cm2

Traeger Pro 22

Endnu en prisvenlig Traeger grill med den smarte skorsten. Naturligvis også udstyret med mobilstyring via WiFi. i pilletanken kan du have 8,2kg traeger træpiller.

Her forhandles Traeger Grill